Se udtalelser fra vores kursister.

Du kan sende os din, ved at udfylde kommentarfeltet herunder:

Sidst opdateret af .

6 Responses

 1. Tina Seligmann
  | Svar

  Dejligt at se at du nu har åbnet egen hundeskole. Hundetræning for og med “Krop og sjæl” 🙂 Jeg har lært så meget fra dig om kropssprog, og glade hunde, og vil nok for altid bruge rally som “slap-af” træning til mine jagt- og markprøvehunde. Du ønskes alt mulig held og lykke – jeg glæder mig til at komme til træning igen. Hilsen Tina Seligmann, Gia’s Golden

 2. Bethina højby
  | Svar

  Jeanette er en pragtfuld træner med altid dejligt humør blandet med masser af professionelhed.
  Jeg nyder at træne hos jeanette og er også på vej med begge hunde igen nu.

 3. Merete Holmer-Bretlau
  | Svar

  Jeanette er en super hundetræner som altid har tid til at lytte og give gode råd. Jeanette er meget entusiastisk og altid i et dejligt humør. Coco og jeg glæder os til at starte op igen i den nye sæson.

 4. Jacob Svendsen
  | Svar

  Kære søde Jeanette, Tillykke med den meget flotte hjemmeside, og tusinde tak for al den positive energi du giver til Ezno og mig, vi har haft en del kurser hos dig og er meget glade for den måde du lærer os at lystre og udføre de opgaver du giver os, vi vil glæde os meget til at deltage i dine kurser fremover og vil sige til alle der endnu ikke har været på nogen af Jeanettes kurser, prøv det hun er helt fantastisk og får alt det bedste frem i os begge to.
  Kærlig hilsen Jacob

 5. Tina
  | Svar

  Jeanette er den bedste hundetræner jeg nogensinde har haft.
  Før jeg startede hos Jeanette har jeg gået til træning med min berner sennen tæve i berner klubben siden hun var 12 uger. jeg valgte efter 2 år at stoppe i berner kubben, da jeg følte at der ikke rigtig skete noget, plus at Freja har været meget oppe at køre og de gav ikke rigtige nogle råd og redskaber. Efter jeg er startet hos Jeanette har jeg fået en mere glad og afslappet hund. nu har jeg gået hos Jeanette i 3 måneder og jeg har fået mod på at skulle til en prøve på et tidspunkt. Jeanette får dig til at føle dig godt tilpas i hendes selskab, og har du spørgsmål så bare spørg hende, og hun svarer med glæde på dem. Jeg har to gange fået ene undervisning af Jeanette og det vil jeg fortsat blive ved med. Knus Tina og Freja

 6. pia kau
  | Svar

  Jeanette er en af de bedste og dygtigste hundetræner jeg har mødt
  Hun er utrolig dygtig til at lære fra sig og undervise i positive træningsmetoder,
  og hun besidder også en kæmpe stor viden om hunde og hundeadfærd
  Jeanette er også fantastisk til at håndtere både hunde og deres ejere, og hun
  engangerer sig dybt i den enkelte hund og ejer.
  jeg har haft utrolig stor glæde af at træne hos Jeanette, når alt dette er sagt, så vil jeg lige sige
  at Jeanette er et utroligt dejligt menneske der gennem sin dygtighed og altid fantastiske
  dejlige humør og indstilling til tingene .
  hilsen
  pia og Gambler

Skriv et svar