Hvalpetræning:

Hvalpetræning - Jeanettes HundeskoleTræningsdatoer:

D. 2/5 – 23/5 – 30/5 – 6/6 – 13/6 – 20/6.

Aflyser jeg en af træningsgangene vil erstatningsdatoen blive d.27/6 .

Tid: kl. 10.45 – 12.15

Træningsplads:

(Overfor – modsatte side af) Slangerupvej 16 3540 Lynge.

Infoaften:

Tirsdag d. 27. april kl. 18.00 – ca. kl. 20.30 Infoaftnen er obligatorisk og derved indregnet i prisen.

Sted:

– Hos dig og måske med din familie –

Nogle ønsker at mødes og andre ønsker det ikke, da jeg ønsker at tage hånd om alle, har jeg valgt at holde denne aften online.

Du vil på mail modtage et link som du trykker på d 27. april kl. 18.00 det bliver så hyggeligt. – vejledning medfølger –

OG SÅ HAR VI DA FRIKVARTER, hvis du ønsker det, samt at familien er hjertelig velkommen. Vi har dog nogle retningslinjer vi skal overholde, jeg er løbende i kontakt med Politiet. 

Samt er I udfordret undervejs er du/I hjertelig velkommen til at sende mig en sms, og så vil jeg ringe tilbage. For at du/I får den bedste start som muligt.

 

Pris for 6 x 1 1/2 times træning, samt en Infoaften 1000.00kr som afregnes kontant når vi ses d. 2. maj her bedes du også medbringe vaccinations bevis samt forsikringspolice.

På kurset Hvalpetræning får vi styr på Øjenkontakten, Indkald, Plads, Fod….. Alle de basale ting, som bare bør være i orden, så bliver det hele meget sjovere.

Til første træning, har de fleste for få godbidder med, så sørg for at have godt med gode godbidder med. Husk det er hunden der bestemmer om de er gode nok. Smiler.

Et bud på RIGTIG gode godbidder kunne være Andekød, Kyllingekød, Fiskefrikadeller ( Jeg får 110 godbidder af en Fiskefrikadelle til mine Golden Retriever piger), Frikadeller, Kødpølse, Kogt Lever – Kogt lever der har været en tur i ovnen. Mulighederne er mange.

Samt husk, Vand, drikkeskål, halsbånd eller sele, en ca. 2 meter Line, Godbids taske (til at have godbidderne i), Prutteposer.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Tlf: 20471323 eller send mig en mail jeanette@jeanetteshundeskole.dk

 

Hundeejer:

Dit navn *

Postnr. & By *

Telefon / Mobil *

Din e-mail *

Om din hund

Hundens navn *

Hunderace/blanding *

Hundens alder *

Dine bemærkninger

Af praktiske grunde bedes du venligst medbring kontant betaling for valgte træningsprogram ved 1. fremmøde.

Besvar venligst dette:

For bindende tilmelding til det valgte træningsprogram, klik venligst herunder.

Sidst opdateret af .