Hvalpetræning:

Hvalpetræning - Jeanettes HundeskoleTræningsdatoer:

D. 9/11 – 16/11 – 23/11 – 30/11 – 7/12 – 21/12.

– Aflyser jeg en dato, bliver erstatningsdatoen d. 28/12  -.

Tid: kl. 17.00 – 18.30

Træningsplads:

Uvelse Fritidscenter Gørløsevej 6 A 3550 Slangerup.

Intro aften:

Torsdag d. 4. november kl. 18.00 – ca. kl. 20.30 Intro aftenen er obligatorisk og derved indregnet i prisen.

Sted:

– Hos dig og måske med din familie –

Infoaftenen holdes online, her snakker vi bla. om, hunden bidder, springer op, renlighedstræning, de emner som er med til, at I får en god start.

Du vil på mail modtage et link d. 4 november som du trykker på jeg er på fra kl. 17.30 det bliver så hyggeligt. – vejledning medfølger –

OG SÅ HAR VI DA FRIKVARTER, hvis du ønsker det, samt at familien er hjertelig velkommen. 

Samt er I udfordret undervejs er du/I hjertelig velkommen til at sende mig en sms, og så vil jeg ringe tilbage. For at du/I får den bedste start som muligt.

 

Pris for 6 x 1 1/2 times træning, samt en Infoaften 1200.00kr som afregnes kontant eller på mobilpay når vi ses d. 9 november, her bedes du også medbringe vaccinations bevis samt forsikringspolice.

På kurset Hvalpetræning får vi styr på Øjenkontakten, Indkald, Plads, Fod….. Alle de basale ting, som bare bør være i orden, så bliver det hele meget sjovere.

Til første træning, har de fleste for få godbidder med, så sørg for at have godt med gode godbidder med. Husk det er hunden der bestemmer om de er gode nok. Smiler.

Et bud på RIGTIG gode godbidder kunne være Andekød, Kyllingekød, Fiskefrikadeller ( Jeg får 110 godbidder af en Fiskefrikadelle til mine Golden Retriever piger), Frikadeller, Kødpølse, Kogt Lever – Kogt lever der har været en tur i ovnen. Mulighederne er mange.

Samt husk, Vand, drikkeskål, halsbånd eller sele, en ca. 2 meter Line, Godbids taske (til at have godbidderne i), Prutteposer.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Tlf: 20471323 eller send mig en mail jeanette@jeanetteshundeskole.dk

 

9 out of 10 filled

Hundeejer:

Om din hund:

9 out of 10 filled

Sidst opdateret af .