Hvalpetræning for alle hvalpe

Hvalpetræning er den bedste start, både for dig og din hvalp. – Med belønnings baseret træning, opnår vi den fedeste Succes.

Lær at læse din hunds sprog og signaler, kontakt, få styr på at din hund kommer når du kalder, at din hund ikke trækker, Plads, Fod, Sit, Dæk, Leg, følge, Selvbeherskelse, spor – samt teori så i selv kan lægge forskellige spor, hilse på andre hunde, ignorering af andre hunde, Frikvarter. Samt masser af info om, hvad i bør gøre når i møder andre hunde og deres ejer.

Det er så vigtigt, at hvalpe møder andre hunde der ser anderledes ud end dem selv. – Imens de er hvalpe – Store som små. ♥

Nogle tvinger deres hunde til at hilse på andre, hvilket kan gå helt galt. Dette samt meget andet, snakker vi om på Info aftenen.

Pris for 6 x 1 1/2 times træning, samt ca. 3 timers infoaften 1000.00 kr.

Det er ikke et krav at bruge Klikker, men en mulighed.

Hele familien er velkommen. – Det forøger ikke prisen, men giver jer alle den samme viden -.Her hvor myndighederne siger at vi kun må være 10 personer samlet, vil der dog kun kunne være en ved hvalpen.

Har du spørgsmål, så ring eller skriv til mig på Tlf: 20471323 Mail:  jeanette@jeanetteshundeskole.dk

Jeg hedder Jeanette og jeg bidder ikke – du ringer eller skriver bare -.

Opstart Hvalpetræning

Hold nrDatoStedPris 
Hold 1922 februar kl. 18.45 - 20.15Uvelse1000.00 kr
Hold 2017 marts kl. 17.00 - 18.30.Uvelse1000.00 kr
Hold 1626 april kl. 17.00 - 18.30.Uvelse1000.00 kr
Hold 1826 april kl. 18.45 - 20.15.Uvelse1000.00 kr
Hold 5Nye datoer er på vej.Lynge1000.00 kr
Hold 4Nye datoer er på vej.Lynge1000.00 kr
Hold 6Nye datoer er på vej.Lynge1000.00 kr
Hold 7Nye datoer er på vej.Lynge1000.00 kr
Hold 8Nye datoer er på vejLynge1000.00 kr
Hold 9Nye datoer er på vej.Lynge1000.00 kr
Hold 10Nye datoer er på vej.Lynge1000.00 kr
Hold 11Nye datoer er på vej.Lynge1000.00 kr
Hold 12Nye datoer er på vej.Lynge1000.00 kr
Hold 13Nye datoer er på vej.Lynge1000.00 kr
Hold 14Nye datoer er på vej.Lynge1000.00 kr
Hold 15Nye datoer er på vej.Lynge1000.00 kr
Hold 17Nye datoer er på vej.Uvelse1000.00 kr
Hold 1Nye datoer er på vej.Hørsholm1000.00 kr
Hold 2Nye datoer er på vej.Hørsholm1000.00 kr
Hold 3 Nye datoer er på vej.Hørsholm1000.00 kr

Hvorfor hvalpetræning?

Når hvalpen flytter ind hos sin nye familie, vil den oftest være 8 uger gammel, og den socialisering/miljøtilvænning (at møde nye mennesker, køre bil, høre diverse husholdningsmaskiner osv.) der er startet hos opdrætteren, bør fortsættes. Hvalpen er mest åben over for nye ting fra den er ca. 3 uger gammel og frem til ca. 12 uger. Selvfølgelig kan hunden også efter den tid lære en masse, men hvalpen er i den tidlige periode i en vis grad frygtløs. De ting den oplever nu lægger en god solid baggrund, så det ikke bliver en hund, der resten af livet vil være frygtsom og have svært ved at takle de nye ting, den møder på livets vej. Det er også vigtigt, at hvalpen lærer at kommunikere med andre hunde i forskellige aldre, farver, størrelser, og som måske siger lyde som kan misforstås (f.eks. hunde med meget flade næser, der kan lyde lidt, som de grynter, når de trækker vejret).

Hvad er hvalpetræning?

Til hvalpetræning skaber vi “bånd” mellem din hvalp og dig. Ved hjælp af leg og belønninger bliver du det bedste og mest interessante i hele verden for din hvalp. Derved bliver hvalpen motiveret for at være sammen med dig, og senere “arbejde” sammen med dig.

Med hvalpetræning lærer hvalpen at omgås andre hundehvalpe ved at lege. Men legen skal altid være kontrolleret af instruktøren på holdet og af ejeren, idet ikke alle hvalpe kan magte det samme.
F.eks. er nogle hvalpe lidt forsigtige og skal være sammen med andre forsigtige hvalpe, andre er så små, at det vil være for risikabelt at sætte dem sammen med “bulderbasser” osv. Så her hjælper instruktøren dig med at lære at læse din hvalps signaler, og hvordan du bedst støtter din hvalp. Det kan du så tage med dig videre ud i den store verden, hvor hvalpen langsomt skal lære at begå sig.

 • Til hvalpetræning har du en instruktør til at besvare spørgsmål om ting, som du uvægerligt vil støde på, når den lille nye hvalp udvikler sig.
 • Til hvalpetræning startes der også op med små øvelser, som er starten på hvalpens egentlige “uddannelse”. Det er f.eks. at vænne sig til at gå i snor, og gå pænt i snoren. Det er her, man starter med at lære hvalpen at komme, når der bliver kaldt på den, Selvbeherskelse, styrker din hvalps selvtillid osv.
 • Til hvalpetræning lærer man om forskellige former for belønninger, og hvordan de skal bruges for at virke bedst. Her bliver træningen til en leg. <3
 • Til hvalpetræning vil der også indgå øvelser som at få kikket på tænder, at blive rørt på poterne, at få tjekket ører osv.

Hvem kan deltage til hvalpetræning hund/menneske?

 • Hvalpe mellem 8 uger og ca. 5 måneder uanset race og køn, men som er vaccineret minimum første gang (som oftest er hos opdrætteren).
 • Hvalpens menneske, som deltager med hvalpen, skal være fyldt 9 år, men alle i familien – også babysitter/hundelufter – er velkomne til at være med på sidelinjen. Det kan de lære rigtig meget af.

Hvem kan ikke deltage?

 • Hvis din hvalp hoster, har dårlig mave, eller på anden måde er sløj, må den ikke komme af hensyn til de andre hvalpe, på grund af en evt. smitterisiko.

Hvad skal du medbringe.

 • Det er op til dig, om du vil bruge halsbånd eller sele.
 • En god line. Gerne en på 1 1/2 – 2 m.
 • Drikkeskål og vand.
 • Prutteposer.
 • Et håndklæde.
 • Evt. legetøj til belønning (Hvis du bruger det!).
 • Masser af rigtig gode godbider, som hvalpen nemt kan sluge. (f.eks. små stykker andekød, kylling, eller fiskefrikadeller).
 • En godbidstaske/mavebæltetaske så dine godbidder er nemme og hurtige at få fat i.

Pris for 6 x træning af 1 1/2 time, samt 3 timers obligatorisk Teori er DKK 1000.00.

Beløbet bedes betalt kontant ved fremmøde til vores teoriaften.
Medbring venligst din hunds Forsikringspolice samt Vaccinations-attest.

Hvor?

Grundet Corona holdes Infoaftnen i øjeblikket online.

 

Teoriaftnen afholdes på Kalkgaarden

Farumvej 137 – 3520 Farum.

OBS: Til teori må hunden ikke komme med, da jeg vil have svært ved at koncentrere mig, med så mange skønheder i lokalet.

 


Anmeldelser af Hvalpetræning

5 ud af 5
Baseret på 23 anmeldelser af kurset

Vores glade kursister kommer blandt andet fra: Farum, Hillerød, Fredensborg, Slangerup, Ølstykke, Hørsholm, Birkerød, Allerød, Lillerød, Frederikssund, Jyllinge, Lynge, Uggeløse, Stenløse, Ølsted, Nivå, Usserød, Søllested, Lyngby, Slangerup, Gentofte, Espergærde, Humlebæk, Værløse, Herlev, Frederiksværk, ja hele Nordsjælland. Og så er der dem fra Frederiksberg.

Sidst opdateret af .