Førstehjælp

Førstehjælp for hunde med Dyrlæge Katrine BoelLær om hvordan du skal reagere, og hvad du selv kan gøre, når uheldet virkelig er ude. Vi vil tage udgangspunkt i den påkørte hund, men kommer også ind på kramper, forgiftninger og brandsår.

Hunden er syg lørdag morgen, hvad så? Bliv klogere de mest almindelige ting der kan opstå i vagten, hvordan forholder man sig til dem?

Der vil også være en ganske kort omtale af akupunktur og homøopati, og et par tips man selv kan bruge i akutte situationer.

Katrine blev dyrlæge 2001 og startede sin karriere som forskerstuderende, men fandt hurtigt ud af at hun hørte til hos levende dyr og mennesker. Hun har siden arbejdet i flere praksis i Nordsjælland , samt som klinikdyrlæge på Landbohøjskolen og har over 5000 timers vagter i bagagen.  Hun har arbejdet med de fleste dyrearter, katte, heste, køer, får, geder, rotter og selvfølgelig hunde.  Hun er uddannet veterinær akupunktør, og er ved at afslutte efteruddannelse indenfor homøopati.  I øjeblikket er hun i gang med at starte praksis med udelukkende akupunktur og homøopati, for at hjælpe dyrene ad den vej.

 

Førstehjælp – kursus 1

Holdes d.  kl. 18.30 – ca. kl. 21.00. 

Førstehjælp Sted: afholdes på Kalkgaarden, Farumvej 137, 3520 Farum.

Pris: 150.00 kr. 

Første hjælp til hunde

Hundeejer:

Dit navn *

Postnr. & By *

Telefon / Mobil *

Din e-mail *

Vælg ønsket trænings kursusprogram her:

Dine bemærkninger

Af praktiske grunde bedes du venligst medbring kontant betaling for valgte træningsprogram ved 1. fremmøde.

Besvar venligst dette:

For bindende tilmelding til det valgte træningsprogram, klik venligst herunder:

 

 

 

Sidst opdateret af .